Џино Кори е марка на обувки со висок квалитет, изработени во италијански дизајн и со материјали донесени директно од Италија.

Истите се произведуваат во Република Македонија, во нашите две фабрики во Скопје и Куманово. Со шеесетгодишно работно искуство, Џино Гуацини е сопственик на Џино Кори, оној кој го создаде брендот, кој ја одобрува секоја колекција и ја води и контролира работатана најдобрите мајстори за обувки во Џино Кори-Мaкедонија. Џино Гуацини започнал да работи во фабрика за обувки  во 1956 година. Шеесетгодишното работно искуство кое преставува културно наследство и богатство од знаење им дава на обувките Џино Кори гаранција за висок квалитет.Ве покануваме да ги посетите нашите продавници, Џино Кори во ГТЦ Скопје, и продавницата во склоп на нашата фабрика во Куманово.

Онлајн поддршка

Онлајн поддршка на сите корисници

Враќање на пари

Гарантирано враќање на пари за 7 дена

Безбедно плаќање

Безбедно пазараување со сите кредитни картички