Qerre

Gjino Kori është markë e këpucëve me kualitet të lartë, të punuara në dizajne Italiane me materiale të sjellura direkt prej Italisë.

E të njejtat janë të prodhuara në Republikën e Maqedonisë, në dy fabrikat tona në Shkup dhe Kumanovë. Me përvojë pune gjashtëdhjetë vjeçare, Gjino Guacini është pronar i Gjino Kori, ai i cili e krijoi markën, i cili miraton çdo koleksion dhe udhëheq dhe kontrollon punën e mjeshtrave më të mirë të këpucëve në Gjino Kori – Maqedoni. Gjino Guacini kishte filluar të punojë në fabrikë të këpucëve në vitin 1956. Përvoja gjashtëdhjetëvjeçare e punës, e cila paraqet trashëgiminë kulturore dhe pasurinë e njohurive, i jep garanci Gjino Kori-t për cilësi të lartë të këpucëve. Ju ftojmë të vizitoni dyqanet tona, Gjino Kori në Qendrën Tregtare të Qytetit Shkup, dhe dyqani brenda fabrikës sonë në Kumanovë.

Mbështetje online

Mbështetje online për të gjithë konsumatorët

100% Garancia e Kthimit të Parave

Kthimi i parave të garantuara në 7 ditë

Pagesa Sigurt

Pagesa të sigurta me të gjitha kartat e kreditit